Тривалий ремонт та захист бетонних конструкцій

Для робіт, що пов’язані з ремонтом бетону, захистом поверхні, гідроізоляційною ін'єкцією чи герметизацією швів ми пропонуємо вам — проектувальникам, архітекторам, забудовникам та регулюючим органам — наші інноваційні системи, сервісні послуги і підтримку виняткового рівня.

ЗАБЕЗПЕЧУЄМО СТАБІЛЬНІСТЬ, CТІЙКІСТЬ ТА НАДІЙНІСТЬ

Будівництво та ремонт мостів, тунелів, багатоповерхових автостоянок, аеропортів, водних портів і каналізаційних систем зазвичай є складними проектами. Такі проекти мають значний вплив на економічний розвиток країни і тому досить часто стають публічно відомими фактами. Навіть дрібні дефекти чи нерівності можуть призвести до негативних економічних наслідків, репутаційних втрат та в деяких випадках навіть можуть становити загрозу для життя людей. Наші системи і послуги дозволяють забезпечити клієнтам стабільність, стійкість та надійність вищезазначених конструкцій.

ІНДИВІДУАЛЬНО ПІДІБРАНІ РІШЕННЯ ДЛЯ ПРОМИСЛОВОСТІ

Клієнти у промисловій сфері користуються тими ж привілеями. Для них ми пропонуємо комплексні й індивідуальні рішення, які відповідають вимогам кожної із задач. Спектр дуже широкий: від підлог об’єктів хімічної промисловості, що характеризуються високою стійкістю до хімічного і механічного впливу та відповідають вимогам Закону про водні ресурси (Water Resources Act), до підлог об’єктів електротехнічної галузі, що здатні проводити струм, покриттів високої щільності та систем захисту і ремонту для сепараторів та очисних споруд. Однак якісна продукція сама по собі не гарантує успіху проекту. Професіоналізм при застосуванні — ось що також важливо. Саме тому ми постійно проводимо навчання осіб, що виконують роботи із використанням наших продуктыв. Крім того, наші досвідчені співробітники надають підтримку проектувальникам, архітекторам та забудовникам як на етапі планування, так і безпосередньо на майданчику, постійно знаходячись поряд під час виконання будівельних та ремонтних проектів.

Сфери діяльності

abs 123 abs 123 abs 123 abs 123 abs 123 abs 123 abs 123